Urak a konyhában I. nap

Durr a közepébe!

 

Urak, el kell mondjam nagy kihívásnak tartottuk, a kedves és szép háziasszonyok oktatása után, hogy tettre hívjuk az erősebbik nem képviselőit is konyhánkba. Volt, aki ajándékba kapta a lehetőséget, volt, aki tudatosan érkezett, hozzánk viszont úgy gondolom, hogy egytől egyig beleértve jómagam és vendégszakácsainkat is rendkívül jól sikerült estén vagyunk túl. Örülünk, hogy ilyen fantasztikus csapatok verődtek össze, és jó érzés látni, a tanulni vágyó arcokat, hogy szívesen veszi mindenki a tanácsainkat. A tökéletes este megvalósulásához, ezúton is szeretném megköszönni támogatóinknak a minőségi alapanyagokat. Na de azok kedvéért, akik lemaradtak az oktatásról, leírnám, hogy mi is volt a menü, az első „Urak a konyhában” főzőtanfolyamon.

  • Portobello gombakrémleves tejfölhab kaporolaj
  • Argentin bélszín, zöldbors mártás sakurák és saláta
  • Sváb mákos túrógombóc tejfellel és meggyel

A képek talán egy kicsit tükrözik azt a jó hangulatot, ami a Kalfarm Étteremet bejárta, persze nagyban hozzájárult, kedves barátunk Wilhelm Dávid, aki a Belward Pincészet kiváló boraival kényeztette az urakat. Csak ismételni tudom magam, kiváló este volt Uraim, mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult és részt vett, hogy ez így sikerüljön. Kollégáimmal már nagyon várjuk a következő bevetést.