Szarvas gerinc és Jack Daniel s

Egy férfias ízorgia!

Abból baj nem lehet, ha pár tökéletes dolgot a megfelelő időben és mennyiségben összedobunk, főleg ha valami kiváló ételt akarunk alkotni és tudjuk értékelni a minőségi gasztronómiát. Mai ajánlatom pont erről szól, hiszen pár kedvencemet használtam alapul. Az egyik a Jack Daniel’s, aminek megálmodója állítja, hogy “Mindennap, amikor készítjük, a legjobb tudásunk szerint tesszük.” Pontosan így vagyok ezzel én is. Ehhez már csak egy dögös hús kell, ami jelen esetben egy szarvasgerinc, aminek az ízvilágát egy   alaplé-koncentrátummal faragtam tökéletesre.

Na, hogy is lehet ez jó?

 A szarvasgerincet megszórtam karamellás borskeverékkel, sópehellyel és bekentem egy kis ​Marhahúsos alaplé-koncentrátummal. Egy éjszakát pihentettem a hűtőben, miután kivettem meglocsoltam a Jack Daniel’s-szel, és már csapattam is a rostra. A 3-3 perc oldalankénti sütés egy tökéletes médiumot eredményezett. A tálalásnál egy chilis szamócás barnamártást használtam, higgyétek el, ez így egy férfias ízorgia.


  • Szarvasgerinc: 25 dkg
  • Sópehely és karamellás borskeverék: ízlés szerint
  • Chef Marhahúsos alaplé-koncentrátum: 2 cl
  • Jack Daniel’s: 2 cl
  • Chili: ízlés szerint
  • szamóca: 5 dkg
  • barnamártás: 1 dl

#promocio#szponzoralttartalom