Skirt fűszermohába döngölve

Akárhogy is hús és steak imádónak ismernek, ebben a receptben kivételesen nem a Skirt-et, mint húsritkaságot szeretném kiemelni, amivel dolgozunk, hanem a rajta lévő fűszeres mohát!

Ez a látványos és egyben ízletes kéreg bármilyen húson, akár még halon is megállja a helyét, és az elkészítéséhez max. 5 perc elegendő.

 

Hozzávalók egy keveréshez, ami kb. 10-15 adag ételhez elég:

 

  • 30 dkg Pankó morzsa
  • 5 dkg zöldfűszer (friss), ami akármi lehet, pl.: bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem…stb.
  • 0,5 cl CHEF® Zöldséges Folyékony Alaplé-koncentrátum
  • 0,5 cl THOMY® Repceolaj

Már csak egy turmixgépre van szükségünk, amiben ezeket az alapanyagokat leturmixoljuk, és kb. egy perc alatt kész is vagyunk. Az eredmény egy igen intenzív, pehelykönnyű, mohaszerű panír, dekor anyag, ami a kiválasztott, és megfelelő módon elkészített húsunkkal együtt egy eszméletlen ízorgiát okoz a szájban.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a látványos tálalásokat, a különleges ízeket.

Jó étvágyat mindenkinek!