Rajzpályázat

Kedves Pályázók!

Az eddig beérkezett alkotások már megtekinthetők a Facebook oldalunkon, ahol kezdetét veheti a Like-ok gyűjtése, sok sikert.

https://www.facebook.com/pg/chefkalauz/photos/?ref=page_internal


 A legegyszerűbb módja a gasztronómia fenntartható kultúrájának talán, ha már a gyerekek is megtudják hogy, micsoda kreatív és izgalmas témáról is van szó, hogy nem csak anya főzhet otthon, apa is lehet néha az ízek és a tűzhely ura. Kicsit lássanak bele e csodálatos szakma rejtelmeibe, hiszen a főzés és a konyha által egy új világ nyílik meg előttük, ahol egy közös nyelvet beszélnek, Komlótól Fokvárosig.
Ezen felbuzdulva találtuk ki rajzpályázatunkat, aminek a témája nem más, mint a főzés. Olyan gyermekek rajzait várjuk, akiknek erről a szóról eszükbe jut valami, amit rajzzal ki tudnak fejezni.
Minden 10 évnél fiatalabb kis tehetség rajzát várjuk, amit facebook oldalunkra feltöltve, lehet majd like-olni. Amelyik remekmű 2017. május 31-ig a legtöbb like-ot kapja, értékes nyereményben részesül a Pöttyös Túrórudi valamint a Kalafarm Étterem  jóvoltából.
A pályaműveket ha lehet, A4-es formátumban személyesen a Gasztro-Terni Kft. (Pécs, Engel J.u. 9.) telephelyén, és a Kalafarm Étteremben (Komló-Sikonda, Sikondai út 48.), lehet leadni, vagy 300 dpi felbontásban beszkennelve a chefkalauz@chefkalauz.hu e-mail címre várjuk, a jelentkező gyermek nevével, és egy szülő elérhetőségeivel.


Szavazás vége: 2017.05.30. :)