Megjelenés és reklám

Arculattervezéstől a dekorálásig!

Egy étterem jó megjelenése, pont olyan fontos, mint a konyhájának jó hírneve, hiszen a kettő együtt adja azt a hatást, ami vendégeinkben bizalmat kelt, és szívesen betérnek megismerni kínálatunkat. Egy újonnan nyíló vendéglátóhely tulajdonosa, azon kívül, hogy a hely elnevezése már megvan a fejében, kevés esetben tudja elképzelni, hogy a név hogy is jelenjen meg a nagyvilág előtt.
Szerencsére egyre többen belátják, hogy egy konyhafőnöknek nem kell tudnia névjegykártyát tervezni, vagy weboldalt, és sokak örömére a grafikusoktól sem elvárás, hogy tudjanak főzni.

Csapatunk feladata itt kezdődik: hogy egy remek ötlet, egy jó név életre keljen, és elinduljon a hírnév felé. A tervezések során a megrendelő igényeit vegyítjük a reklámiparban eltöltött közel 20 évünk minden tapasztalatával. Mivel az esetek többségében, terveink kivitelezői is mi vagyunk, így nincs semmi buktató az elmélet és a gyakorlat között. Nincs olyan alapanyag, amivel ne dolgoztunk volna a dekorációk során. Lehet fém, fa, világítótábla, vagy festővászon gyakorlott dekorosaink előtt nincs akadály.

Reméljük számtalan kérdés merült fel bemutatkozásunk során. Kérjük ezekkel forduljon hozzánk bizalommal.

Schelb Zsolt
grafikai stúdió vezető
30/566-4713
www.tqreklam.hu