Kávai Design - Munkaruházat

A Gasztró – Terni Kft. 2017-es partnertalálkozójára ismét szép számmal fogadták el meghívásunkat, beszállítóink, ügyfeleink, barátaink. Talán a nagy pörgésben nem is jutott mindenkire idő, csak egy kézfogás erejéig, de ahogy láttuk, hallottuk szép üzletek köttettek, reméljük mindenki hasznosnak találta találkozónkat és jól érezte magát.

A kiállítók közül nem lehetett nem észrevenni, egy mindenkire mosolygó arcot, egy odavonzó kedves tekintetet, akit mi sem tudtunk szó nélkül hagyni, így megkörnyékeztük Kávai Ritát a Kávai Design tulajdonosát. Az rögtön látszott, ha kamionnal jöttek volna se tudták volna az összes terméküket bemutatni, ízelítőként  azért beterítettek egy hatalmas asztalt  és pár minta még az pult alól is előkerült. Miután valóban egy közvetlen hölgyről van szószívesen válaszolt kérdéseinkre.

Mióta foglalkozol a munkaruházattal?

15 éve foglalkozunk szállodák, éttermek öltöztetésével, egészségügyi munkaruházattal, mellette ugye a Birkenstock márka munka, illetve utcai papucsaival is.

Miért pont ez a témakör érdekel?

Mert ez egy kreatív és izgalmas, a világban pici nyomot mindenképpen hagyó tevékenység, nincs is jobb érzés annál, mint amikor látom kirajzolódni magam előtt, hogy milyen csinosak és igényes megjelenésűek lesznek egy-egy étterem, szálloda dolgozói.

Távlati célok?

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutnának a termékeink és gyarapodna az általunk szép, igényes uniformisba felöltöztetett vendéglátó ipari egységek száma, illetve sokan viseljék szintén prémium minőségű papucsainkat a munkában és civil életben egyaránt.

Honnan származnak ezek a kiváló termékek?

Németországból és Olaszországból importáljuk  őket, a Greiff márka kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. A legolcsóbbtól a drágább, vagy elérhető prémium termékekig minden fellelhető nálunk igény szerint.

Hogy keveredtetek kapcsolatba Kun Péter tanácsadó séfünkkel?

Péter már jó párszor rendelt tőlünk munkaruházatot, szeret válogatni a különleges, minőségi termékeink közül, a kényelmes, elegáns, egyedi megjelenést biztosító ruházatokat választja, hogy az étterembe látogató vendégeket így is megtisztelje és egyúttal előre vetítse azt, hogy milyen minőségi fogadtatásban lesz részük az egész ottlétük alatt.

Hallottunk a Baranya megyei sikereiről a Kalafarm Étterem és Panzióban, valamint tudjuk, hogy elég nagyszabású tervek gazdája, ezért is döntöttünk úgy, hogy a munkaruházatát mi biztosítjuk számára.

Szerinted mi a sikeretek titka?

A vásárlók, kereskedelem szeretete, a “szép, igényes” dolgok iránti vágy, jókedv, szorgalom, kedvesség töretlenül, rugalmasság, türelem és a maximalizmusra való törekvés.

Arról, hogy valóban milyen igényes anyagokról van szó, mindenki meggyőződhet személyesen, ha ellátogat a Kávai Design üzletébe vagy felkeresi weboldalaikat.

Cím: 1133 Budapest Hegedűs Gy. u. 68. (Hegedűs Gy. utca és Garam utca sarok)

www.kavaichef.hu, www.birkenstockuzlet.hu

Telefon: 30/500-1005, 30/749-9129