Füstölt szarvas gerinc

Itt a jó idő, indulhat végre a sütés-főzés a szabadban, felhasználva a régi őserőt, ami a húsokat igazán jellegzetessé teszi, a füstöt. Azt tudni kell, hogy nem mindegy ebben az esetben, hogy mi adja a füstöt. A mostani szarvas gerinc alkotás alapját a cseresznyefa füstje adja, amit csupán durvára tört színes borssal és egy új csodaszerrel, CHEF egyik alaplé-koncentrátumával pácoltam be. Ez a folyékony marhahúsos alaplé-koncentrátum, enyhén borostyános, főtt hús és hagymás ízt kölcsönöz, amit finoman kentem el a húson. Ezt követően, vákuumba helyeztem egy teljes napig. Miután kellően kipihente magát, már durrantottam is be a smokert a cseresznyefával, amit felküldtem 200 Co-ra, ezen pihent tovább a husi 8 órán keresztül. Műszak végén lezártam a sütőt, de nem vettem ki a gerincet, hagytam éjszakára, hadd hűljön ki a füstben. Másnap reggel a szokásos reggeli kávé szeánszunk után, kíváncsian vártam az eredményt. Nos, azt kell mondjam, felülmúlta az elvárásaim a látvány, azonnal kést ragadtam, mint egy izgatott kisgyerek, és egy finom mozdulattal kettészeltem ezt az étel remeket. Sajnos most mindenkinek a látvánnyal kell beérnie, de úgy gondolom ez a pár kép magáért beszél. Jó étvágyat hozzá!
#promocio#szponzoralttartalom