Főzősuli II. nap

II. nap

Az első alkalom feszült várakozása, az ismeretlen arcok és idegen környezet lassan mindenkinek feledésbe merült és még fokozottabb jókedv és kíváncsiság jellemezte a Főzősuli második napját. Már mindenki kicsit felszabadultabban állt a tűzhely előtt és könnyebben vette az akadályokat az új kihívás előtt. Az oktató csapatunk is mára bővült egy fővel, mert Dani Dávid a Ciao Étterem konyhafőnöke látogatott el hozzánk. Dávid csoki bonbonja, (ami egyben a kedvencem is) osztatlan sikert aratott mindenkinél, az olasz konyha mágusa, lépésről lépésre bemutatta, hogy minőségi alapanyagok, hogy állnak össze egy gyönyörű köntösbe, harmonikus íz orgiávál egybekötve. Korábbi csapatommal, Vörös Krisztiánnal és Baka Attilával karöltve, egy ünnepinek mondható konfitált kacsacombot mutattunk be káposztapürével. Továbbra is ezzel a lendülettel és újabb fogásokkal vágunk bele hamarosan a harmadik és egyben az utolsó foglalkozásunknak. Újból szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy megvalósulhatot egy ilyen szinvonalas oktatás.