Főzősuli I. nap

Szerintünk jól sikerült!

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy egy sikeres foglalkozást tudhatunk magunk mögött, Vörös Krisztián és Baka Attila segítségével. Mindannyian izgatottan vártuk az első alkalmat, hogy vajon sikerül-e a hölgyeknek átadnunk mindazt amit szeretnénk. Nagy öröm volt számunkra, hogy minden szempárban láttuk az érdeklődést, és szívesen vették a tanácsainkat. Először Krisztián kollégám kézműves hamburgerét sajátíthatták el a kukták, a hús sütésétől a tálalásig próbáltuk őket bevonni a részletekbe. Utána egy salátát rakhattak össze a hölgyek, amihez rákot sütöttünk, díszítésként Attila segítségével, készült egy céklakrém és egy céklahab, ami előszőr kicsit bonyolultnak hangzik, de hamar rájött mindenki, hogy ezt akár otthon is egyszerűen elő lehet állítani. Zárásként jómagam a steak sütés rejtelmeibe próbáltam beavatni mindenkit, hogy a férjeknek és barátoknak is lehessen othon mit mutatni. Előkerült egy kis bélszin, amit mindenki szépen felszeletelt és mehtett is a vaslapra, ahol a kérgesedés folyamatát láthattuk lépésről lépésre. Kérdések, válaszok, bemutatók, ismerkedés, jó hangulat, ezek jellemezték számunkra az első napot a Főzősuliban.

Folytatás hamarosan.

K.P.