Elhagytuk a Kalafarmot

Akik nem szeretnek, most azok is olvassák ezeket a sorokat, és nem itt fogják abbahagyni, mert kíváncsiak a véleményemre, hogy már megint mi bajom van. Akik ismernek, azok már tisztában vannak vele, hogy nem a legszerényebb emberek közé tartozom, szerencsére sokan így is szeretnek és tudják, hogy amit mondok, annak komoly súlya van akkor is, ha dicséretről és akkor is, ha szidásról van szó. Egy a lényeg részemről, az Őszinteség. Ez visz előre, hogy vállalom ami vagyok, és megmondom amit gondolok. Számomra a legjobb visszajelzés, a vendégeink elégedettsége, ami jelenleg magas elismerésnek örvend és ez köszönhető az állandó minőségi munkának. Hétfőn, május 1-én elhagytuk a Kalafarm biztos bázisát, eleget tettünk egy meghívásnak a Pécsi Szelet rendezvényen, ahol közvetlen az utca embere kritizálhatott minket, és ételeinket.


Jó volt látni az elégedett arcokat, amiket a tűzhely mellől sajnos ritkán lát egy konyhafőnök, és pár szót váltani az emberekkel. Akik találkoztak velünk azoknak talán nem is kell mondanom, hogy rettenetes nagy sikerünk volt, és olyan emberekhez is eljutottunk, akik még nem jártak nálunk. Viszont az őszinteséghez és a sikerhez hozzá tartozik, hogy a rendezvény nem alakulhatott volna így, ha nincs mögöttem egy olyan csapat, ami mindezt lehetővé teszi.

Ez úton is szeretném megköszönni a közvetlen munkatársaimnak, Verának, Ákosnak, Vivinek, Kingának a kitartó munkájukat, és hogy a romos faházból egy profi konyhát varázsoltak. Többször említettem már, hogy egy jó csapattal lehet sikereket elérni és ez egy fantasztikus érzés, köszönöm. A látványban nagy szerepe volt a TQ Reklám csapatának, akik egy pillanat alatt megalkották, mindazt, amit még kis sem találtunk. Külön szeretném megköszönni a Gasztró-Terni Kft. a Varga Ker. Kft. és az Unilever támogatását, akik megoldották konyhánk minőségi alapanyag ellátását