CHEF® -el Füstölve szép az élet

CHEF® -el Füstölve szép az élet

 

Most egy olyan felhasználási módot szeretnék nektek bemutatni, a CHEF® Zöldséges Alaplé-koncentrátummal, amit én már rengetegszer próbáltam és vitathatatlanul működik! Méghozzá ez egy pác, amit füstölés előtt alkalmazok! Jelen esetben, most egy szamár szüzet készítettem.

A pác ezzel a termékkel igazából teljes mértékben munka és probléma mentes, az eredmény meg szenzációs.

2L sima vízhez 1,5 dl ​Zöldséges Alaplé-koncentrátumot adok, ez bármelyik lehet, íz vagy ételvilágtól függ! Ehhez már csak némi zöld fűszer kell, 5 levél babérlevél,egy szál rozmaring és kész a pác. Ebbe belehelyezem a szamár husit és egy éjszakára ázni hagyom benne, majd irány a füst. A Chef Koncentrátumoknak van egy óriási előnyük, hogy ilyen pácoknál abszolút nem sértik a húsokat, de mégis páratlan lesz az Íz világuk.